ΠΛΥΣΗ & ΥΓΙΕΙΝΗ

ΠΛΥΣΗ & ΥΓΙΕΙΝΗ

Μελετάμε, σχεδιάζουμε, εισάγουμε (πλυντήρια πιάτων-ποτηριών και σκευών)  και κατασκευάζουμε ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές για κουζίνες μαζικής εστίασης σε χαμηλές τιμές.
ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ: Με τα ειδικά καλάθια τα πλυντήρια πιάτων-ποτηριών και σκευών, είναι επίσης πολύ εύχρηστα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από μη εκπαιδευμένο προσωπικό, και παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, προσφέροντας ενεργειακή απόδοση και καθαριότητα.
ΛΑΝΤΖΕΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ: Κατασκευής του εργοστασίου μας Omega One από ανοξείδωτο Χάλυβα AISI 304 8/10 mm. Κλειστές με συρόμενες ενισχυμένες πόρτες  εργονομικά σχεδιασμένες ή ανοικτές με μετώπη και ράφι. Η επιφάνειες είναι εισαγωγής μας από την Ιταλία και διαθέτουν κλίση και ραβδώσεις αποστράγγισης με γούρνες στρογγυλεμένες στα τοιχώματα. Ποδαρικά ρυθμιζόμενα σε ύψος.
 
Εγγυόμαστε για όλα τα προϊόντα μας, ότι οι αποδόσεις τους είναι απόλυτα αξιόπιστες και οι υψηλότερες δυνατές, κατασκευασμένες κατά τα διεθνή πρότυπα με πιστοποιήσεις CE για την ασφάλεια και υγιεινή. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιοτητά μας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, με ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες σας.

Επιλέξτε υποκατηγορία

Σύγκριση ▼

 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***