ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ τύπου ΜΠΑΟΥΛΟ Οριζόντιοι

ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ τύπου ΜΠΑΟΥΛΟ Οριζόντιοι

Είμαστε υπερήφανοι για το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, με ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες σας, για την ποιοτητά, την τεχνολογία, την εμπειρία και τις γνώσεις μας στο ζήτημα της «ψύξης και της κατάψυξης» παρέχοντας μια ποικιλία ψυγείων υψηλών προδιαγραφών στον εμπορικό τομέα:  Καταψύκτες αποθήκευσης κατάλληλοι καταστήματα όπως, εστιατόρια, μπαρ,  ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία,  ξενοδοχεία, τα σούπερ και μίνι μάρκετ, κ.λ.π. Τα καταστήματα μαζικής εστίασης, χρειάζονται ψυγεία με επαγγελματική απόδοση και με χαμηλή ένταση. Η ευέλικτη γκάμα της Omega One στους καταψύκτες παρέχει τις σωστές λύσεις για πολλές διαφορετικές ανάγκες.
Εγγυόμαστε για όλα τα προϊόντα μας, ότι οι αποδόσεις τους είναι απόλυτα αξιόπιστες και οι υψηλότερες δυνατές, κατασκευασμένες κατά τα διεθνή πρότυπα με πιστοποιήσεις CE για την ασφάλεια και υγιεινή.

More on ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ τύπου ΜΠΑΟΥΛΟ Οριζόντιοι ▼

Filter Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼

Εύρος Τιμών

Σύγκριση ▼

Ταξινόμηση Κατά:
Quick view
Ιδανικοί για την αποθήκευση καταψυγμένων τροφίμων και παγωτού. Mεγάλος αποθηκευτικός χώρος. Αξιόπιστο και λειτουργικό. Υψηλής αντοχής για επαγγελματική χρήση. Έτοιμο για σύνδεση λειτουργίας.
Καταψύκτες τύπου Μπαούλο ΙRΑΚLΙS

Καταψύκτες τύπου Μπαούλο ΙRΑΚLΙS


Διαθεσιμές επιλογές... 0
Quick view
Kλειδαριά Εσωτερικός φωτισμός Με ροδάκια για εύκολη μεταφορά Εξωτερικά γκρι βαμμένος χάλυβας με ανοξείδωτη πόρτα και εσωτερικά από ανάγλυφο αλουμίνιο.
Καταψύκτης Μπαούλο με Ανοξείδωτο Καπάκι
Quick view
Υπερκαταψύκτης τύπου Μπαούλο. Η χαμηλή θερμοκρασία είναι συχνά απαραίτητη τόσο στα ιατρικά εργαστήρια όσο και για τη διατήρηση ειδικών ειδών παγωτού και τροφίμων. Αν εσείς επιθυμείτε [π.χ. να διατηρήσετε τα ψάρια για το Sushi σε σταθερά χαμηλές θερμοκρασίες αυτός ο καταψύκτης είναι η καλύτερη εγγύηση. Η σειρά από το Cold Master προσφέρει θερμοκρασίες όπως -45°C
Υπερκαταψύκτες τύπου Μπαούλο

Υπερκαταψύκτες τύπου Μπαούλο


Διαθεσιμές επιλογές... 0
 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***