Ανοξείδωτες Υγειονομικών Προδιαγραφών Σύνθετες Ειδικές Ανοξείδωτες Κατασκευές Omega One

Ανοξείδωτες Υγειονομικών Προδιαγραφών Σύνθετες Ειδικές Ανοξείδωτες Κατασκευές Omega One

Έχουμε κατ 'εξοχήν μεγάλη εμπειρία στα συστήματα επαγγελματικής κουζίνας. Κατασκευάζουμε πάγκους-ερμάρια εργασίας σε τυποποιημένες διαστάσεις ή σε ειδικές διαστάσεις ανάλογες του χώρου σας. Για τον επιχειρηματία της μαζικής εστίασης, είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης του και υπεράνω όλων είναι η υγιεινή και η ασφάλεια των πελατών του διότι γνωρίζουν ότι η επένδυση στην ποιότητα είναι εγγυημένη και ο ανοξείδωτος χάλυβας AISI 304 18/8-10, είναι ταυτισμένος με αυτές.  Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα μας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας με ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες σας. Διασφαλίζουμε τον πελάτη παρέχοντας ένα απαράμιλλο επίπεδο υπηρεσιών γεγονός που μας βοηθά να οικοδομήσουμε ισχυρές εταιρικές σχέσεις εργασίας.

More on Ανοξείδωτες Υγειονομικών Προδιαγραφών Σύνθετες Ειδικές Ανοξείδωτες Κατασκευές Omega One ▼

Filter Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼

Προϊόντα ανά τύπο επιχείρησης
Εύρος Τιμών

Σύγκριση ▼

Ταξινόμηση Κατά:
Quick view
Σύνθετος πάγκος-ερμάριο από ανοξείδωτο ατσάλι με πλάτη στο πίσω μέρος και ανοικτός εμπρός με 2 πόρτες με περσίδες για αερισμό και με 1 ράφι. Κατασκευάζεται σε διαστάσεις της δικής σας επιλογής. Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ανοξείδωτες κατασκευές για κουζίνες μαζικής εστίασης σε χαμηλές τιμές.
Ανοξείδωτος Σύνθετος Πάγκος Κατασκευής Omega One
 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***