ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ

ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ

Είμαστε υπερήφανοι για το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, με ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες σας, για την ποιοτητά, την τεχνολογία, την εμπειρία και τις γνώσεις μας στο ζήτημα της «ψύξης και της κατάψυξης» παρέχοντας μια ποικιλία ψυγείων υψηλών προδιαγραφών στον εμπορικό τομέα:  Καταψύκτες κατάλληλοι για μικρά καταστήματα όπως, μπαρ, βενζινάδικα, περίπτερα κ.λ.π. ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, παγωτατζίδικα, όπου θα παρουσιάσουν τα ελκυστικά προϊόντα τους πίσω από τις γυάλινες πόρτες. Τα μικρά εστιατόρια ή τα ξενοδοχεία, τα σούπερ και μίνι μάρκετ, χρειάζονται ψυγεία με επαγγελματική απόδοση και με χαμηλή ένταση. Η ευέλικτη γκάμα της Omega One στους καταψύκτες παρέχει τις σωστές λύσεις για πολλές διαφορετικές ανάγκες.
Εγγυόμαστε για όλα τα προϊόντα μας, ότι οι αποδόσεις τους είναι απόλυτα αξιόπιστες και οι υψηλότερες δυνατές, κατασκευασμένες κατά τα διεθνή πρότυπα με πιστοποιήσεις CE για την ασφάλεια και υγιεινή.
 
 

Επιλέξτε υποκατηγορία

Σύγκριση ▼

 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***