Εξαρτήματα - Αξεσουάρ Ψυγείων

Εξαρτήματα - Αξεσουάρ Ψυγείων

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων για Ψυγεία όλων των τύπων, όπως, Kit Patisserie, Ενδιάμεσες Σχάρες, Kit τοποθέτησης τσιγκελιών, Ανοξείδωτες και Πλαστικοποιημένες Σχάρες, Οδηγούς Σχαρών. 

Filter Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼

Εύρος Τιμών
Προτάσεις

Σύγκριση ▼

Ταξινόμηση Κατά:
Quick view
Στο ψυγείο υπάρχει η δυνατότητα αντί της πόρτας να τοποθετηθούν συρταριέρες τύπου N1/N2/N3/G1/G2/G3, με τον ακόλουθο τρόπο. Αφαιρείται από την αρχική αξία του ψυγείου, την αξία της πόρτας, και προσθέτεται την αξία της συρταριέρας που έχετε επιλέξει.
Ανοξείδωτες Συρταριέρες Ψυγείων Τύπου N4/N5/N6/Ν7/ G4/G5/G6/G7 και Πόρτες Τύπου PB7-8/ PB-8/ PA-8 Σειρά 80
Quick view
Αξεσουάρ και Παρελκόμενα ψυγείων τύπου θάλαμος
Σχάρες - Kit - Οδηγοί σχαρών Ψυγείων τύπου Θάλαμος
Quick view
Το παρελκόμενο αυτό είναι ένα σημαντικό εργαλείο για το επαγγελματία που θέλει να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερο ωφέλιμο αποθηκευτικό χώρο μέσα στον χώρο ψύξης.
Σχάρες - Kit - Οδηγοί σχαρών Ψυγείων τύπου Πάγκου
Quick view
Νέο
Στο ψυγείο υπάρχει η δυνατότητα αντί της πόρτας να τοποθετηθούν συρταριέρες τύπου D1/Q1, D2/DT2/D2/Q2, D3/DT3/Q, με τον ακόλουθο τρόπο. Αφαιρείται από την αρχική αξία του ψυγείου, την αξία της πόρτας, και προσθέτεται την αξία της συρταριέρας που έχετε επιλέξει.
Ανοξείδωτες Συρταριέρες Τύπου Q4/Q5/Q6/Q7, D4/D5/D6/D7  και Πόρτες Τύπου PA6/PAT-6/PB6/PBT-6, Σειρά 60
Quick view
Στο ψυγείο υπάρχει η δυνατότητα αντί της πόρτας να τοποθετηθούν συρταριέρες τύπου S1/C1/Z1, S2/C2/ST2/CT2/Z2, S3/C3/ST3/CT3, με τον ακόλουθο τρόπο. Αφαιρείται από την αρχική αξία του ψυγείου, την αξία της πόρτας, και προσθέτεται την αξία της συρταριέρας που έχετε επιλέξει.
Ανοξείδωτες και Γυάλινες -Συρταριέρες Τύπου S4/S5/S6/S7, C4/C5/C6/C7, Z1/Z3, και Πόρτες Τύπου PA7/PB7 PAT7/PBT7/PK7, Σειρά 70
 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***