Ψυγεία SUSHI

Ψυγεία SUSHI

Με τις ψυχόμενες βιτρίνες Sushi εισαγωγής Omega One θα ακούσετε τους πελάτες σας να λένε “Το καλύτερο σούσι που έχω δοκιμάσει“ ή “Πολύ δημιουργική παρουσίαση“...!!!
Εγγυόμαστε για όλα τα προϊόντα μας, ότι οι αποδόσεις τους είναι απόλυτα αξιόπιστες και οι υψηλότερες δυνατές, κατασκευασμένες κατά τα διεθνή πρότυπα με πιστοποιήσεις CE για την ασφάλεια και υγιεινή.
Είμαστε υπερήφανοι για την ποιοτητά μας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, με ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες σας.

More on Ψυγεία SUSHI ▼

Filter Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼

Προϊόντα ανά τύπο επιχείρησης
Εύρος Τιμών

Σύγκριση ▼

Ταξινόμηση Κατά:
Quick view
Θερμοκρασία: + 4ºC / + 8ºC 2 Γυάλινα ρυθμιζόμενα ράφια με μέγιστη ορατότητα διαστ. 695x250 mm και με ασύρματο φωτισμό LED σε κάθε ράφι + 2 εκθέματα στη βάση.
Κουρμπαριστή Επιτραπέζια Ψυχόμενη Βιτρίνα VV
Quick view
Θερμοκρασία: + 2ºC / + 6ºC Περιλαμβάνονται οι δίσκοι GN 1/1 x 65 mm. Ιδανικό ψυγείο για την προβολή φρέσκων τροφίμων όπως, ψάρια, σούσι, σαλάτες ή επιδόρπια.
Ψυγείο Top Sushi (σούσι) SAYL
Quick view
Βιτρίνα Sushi Shark Sayl παρέχεται με λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με άλλα συμβατικά ψυγεία σούσι με αποτέλεσμα μια μοντέρνα βιτρίνα, κομψή και πολύ ορατή. Απλά θεαματική.
Βιτρίνα Sushi Shark

Βιτρίνα Sushi Shark


Διαθεσιμές επιλογές... 0
Quick view
Οι επιτραπέζιες βιτρίνες σούσι ορίζονται ως μια μοντέρνα βιτρίνα, χάρη στη μοναδική και δυναμική σχεδίαση, που επιτρέπει στους πελάτες να την χρησιμοποιούν όπως ταιριάζει στο χώρο τους. Ιδανική με υψηλή ορατότητα.
Βιτρίνα Slim Sushi

Βιτρίνα Slim Sushi


Διαθεσιμές επιλογές... 0
Quick view
Η ψυχόμενη βιτρίνα για Sushi Standard, εξασφαλίζει τις πιο απαιτητικές συνθήκες αποθήκευσης, ενσωματώνοντας ένα διπλό εξατμιστή υψηλής απόδοσης και ένα αποκλειστικό ανοξείδωτο Sayl radome. Χάρη στη μοναδική και δυναμική σχεδίαση, επιτρέπει στους πελάτες να την χρησιμοποιούν όπως ταιριάζει στο χώρο τους.
Βιτρίνα STANDARD SUSHI

Βιτρίνα STANDARD SUSHI


Διαθεσιμές επιλογές... 0
Quick view
Εξωτερικές διαστάσεις: 1268x410x230 mm Θερμοκρασία: + 4ºC / + 8ºC Δίσκοι GN 1/3x40 mm βάθος: 4
Bιτρίνα Ψυχόμενη για Sushi διαστ. 1268x410x230 mm
Quick view
Χωρητικότητα 6 Λεκανάκια GN 1/3 x 40 mm (περιλαμβάνονται). Εξοπλισμένο με ψυχρή ανοξείδωτη πλάκα + στατικό εξατμιστή υψηλής τεχνολογίας για να εξασφαλίσετε ψύξη σε οποιαδήποτε "ζώνη τροφίμων" χωρίς να στεγνώνουν τα προϊόντα.
Ψυγείο Επιτραπέζιο Sushi (σούσι) VTLG6
 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***