Ψυγεία ΩΡΙΜΑΝΤΗΡΙΑ-ΞΗΡΑΝΤΗΡΙΑ Κρεάτων

Ψυγεία ΩΡΙΜΑΝΤΗΡΙΑ-ΞΗΡΑΝΤΗΡΙΑ Κρεάτων

ΞHΡΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗ - η τέχνη της ωρίμανσης του κρέατος

Πώς λειτουργεί η ξηρή ωρίμανση.
 
Το κρέας χρειάζεται ωρίμανση. Και η ωρίμανση χρειάζεται χρόνο. Η ξηρή ωρίμανση (γήρανση) είναι ο παραδοσιακός τρόπος ωρίμανσης του κρέατος για να παράγει μια εξαιρετική γεύση. Μια τεχνική πολλών δεκαετιών, μέσω της οποίας το κρέας φτάνει στον υψηλότερο δυνατό γευστικό βαθμό.
Η ευχαρίστηση που συνδέεται με το κρέας μετά την ωρίμανση είναι κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν. Η υφή δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα "συνηθισμένο κομμάτι κρέατος". 
Η αποστολή μας: Να αναπτύξουμε ένα προσιτό επαγγελματικό ψυγείο πλήρους ωρίμανσης, το οποίο κατασκευαστικά και λειτουργικά να ανταποκρίνεται στις απαιτήσης του ανθρώπου που θέλει να δουλέψει με μεράκι. Εξωτερικά είναι ένα διαχρονικό μοντέρνο σε σχεδιασμό ψυγείο και μέσα με υψηλή και ακριβή μηχανική τεχνολογία. 
Το κρέας ωριμάζει  μέσα στο ψυγείο με υγρασία και εγγυάται την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας.
Η υγρασία μπορεί επίσης να ελεγχθεί με ακρίβεια μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 65% και 85%. Αυτό εγγυάται ένα τέλειο μικροκλίμα, μια ιδανική ροή αέρα ακόμα και όταν η εξωτερική θερμοκρασία κυμαίνεται.
Τα ωριμαντήρια αυτά επιτρέπουν την επίτευξη της διαδικασίας από όλους τους τύπους προμηθευτών τροφίμων π.χ. Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Κρεοπωλεία, μικρούς αγρότες και καταστήματα λιανικής πώλησης εξοικονομώντας χώρο και κόστος κεφαλαίου.
Το DRY AGER δεν είναι μόνο για την ξηρή ωρίμανση, είναι ο τέλειος συνεργάτης, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή αλλαντικών συμπεριλαμβανομένων λουκάνικων, ζαμπόν και πολλά άλλα διαφορετικά είδη κρέατος. Γιατί να μην προσπαθήσουμε να ωριμάσουμε και τα τυριά επίσης.....

 

More on Ψυγεία ΩΡΙΜΑΝΤΗΡΙΑ-ΞΗΡΑΝΤΗΡΙΑ Κρεάτων ▼

Filter Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼

Προϊόντα ανά τύπο επιχείρησης
Εύρος Τιμών

Σύγκριση ▼

Ταξινόμηση Κατά:
Quick view
Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 1400x800x2050 mm Η ξηρή ωρίμανση (γήρανση) είναι ο παραδοσιακός τρόπος ωρίμανσης του κρέατος για να παράγει μια εξαιρετική γεύση. Μια τεχνική πολλών δεκαετιών, μέσω της οποίας το κρέας φτάνει στον υψηλότερο δυνατό γευστικό βαθμό.
Ωριμαντήριο - Ξηραντήριο Κρεάτων DR140G
Quick view
Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 800x800x2050 mm Η αποστολή μας: Να αναπτύξουμε ένα προσιτό επαγγελματικό ψυγείο πλήρους ωρίμανσης, το οποίο κατασκευαστικά και λειτουργικά να ανταποκρίνεται στις απαιτήσης του ανθρώπου που θέλει να δουλέψει με μεράκι. Εξωτερικά είναι ένα διαχρονικό μοντέρνο σε σχεδιασμό ψυγείο και μέσα με υψηλή και ακριβή μηχανική τεχνολογία.
Ωριμαντήριο - Ξηραντήριο  Ψυγείο Κρεάτων DR80G
Quick view
Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 920x550x910 mm Τα ωριμαντήρια αυτά επιτρέπουν την επίτευξη της διαδικασίας από όλους τους τύπους προμηθευτών τροφίμων π.χ. Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Κρεοπωλεία, μικρούς αγρότες και καταστήματα λιανικής πώλησης εξοικονομώντας χώρο και κόστος κεφαλαίου.
Ωριμαντήριο - Ξηραντήριο Κρεάτων DR92G
Quick view
Εξαρτήματα, σχάρες, τσιγκέλια, Digital control, ρόδες, κ.λ.π.
Εξαρτήματα - Αξεσουάρ Ωριμαντηρίων

Εξαρτήματα - Αξεσουάρ Ωριμαντηρίων


Διαθεσιμές επιλογές... 0
 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***