Γεμιστικά Ζαχαροπλαστικής

Γεμιστικά Ζαχαροπλαστικής

Χειροκίνητα γεμιστικά κατάλληλα για γέμιση κρουασάν, λουκουμά, ντόνατ, κλπ. με κρεμμώδη υλικά όπως μαρμελάδα, πραλίνα, sauce και άλλα προϊόντα παρόμοιας πυκνότητας. Είναι επίσης κατάλληλα και για καλλυντικά. προϊόντα. Τα έμβολα και οι βελόνες (διαφορετικών διαστάσεων) είναι ανοξείδωτα και αφαιρούνται εύκολα.

Filter Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼

Προϊόντα ανά τύπο επιχείρησης
Εύρος Τιμών

Σύγκριση ▼

Ταξινόμηση Κατά:
Quick view
Χειροκίνητο γεμιστικό κατάλληλο για γέμιση κρουασάν, λουκουμά, ντόνατ, κλπ. με κρεμμώδη υλικά όπως μαρμελάδα, πραλίνα, sauce και άλλα προϊόντα παρόμοιας πυκνότητας.
Γεμιστικό Ζαχαροπλαστικής 2 Λίτρων Πλαστικό Δοχείο
Quick view
Χειροκίνητο γεμιστικό κατάλληλο για γέμιση κρουασάν, λουκουμά, ντόνατ, κλπ. με κρεμμώδη υλικά όπως μαρμελάδα, πραλίνα, sauce και άλλα προϊόντα παρόμοιας πυκνότητας. Διαθέτει ανοξείδωτο δοχείο 2 λίτρων, το οποίο αφαιρείται εύκολα. Είναι κατασκευασμένο από πολυακετάλη (POM), κατάλληλη για τρόφιμα, με ανοξείδωτη εξωτερική επένδυση. Το έμβολο και η βελόνα είναι ανοξείδωτα και αφαιρούνται εύκολα.
Γεμιστικό Ζαχαροπλαστικής 2 Λίτρων Ανοξείδωτο Δοχείο
Quick view
Ημι-αυτόματο γεμιστικό αέρος κατάλληλο για γέμιση κρουασάν, λουκουμά, ντόνατ, κλπ. με κρεμμώδη υλικά όπως μαρμελάδα, πραλίνα, sauce και άλλα προϊόντα παρόμοιας πυκνότητας.
Γεμιστικό Αέρος Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιείας 7 Λίτρων Ημιαυτόματη Λειτουργία
 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***