Ξηραντήρια - Αφυδατωτές Τροφίμων

Ξηραντήρια - Αφυδατωτές Τροφίμων

O αφυγραντήρας τροφίμων είναι μια συσκευή που αφαιρεί την υγρασία από τα τρόφιμα και βοηθάει στη διατήρησή τους και την παράταση της διάρκειας ζωής των διαφόρων τροφίμων. Η ξήρανση των τροφίμων είναι ένας τρόπος για τη διατήρηση των φρούτων, των λαχανικών, και των ζωικών πρωτεϊνών που εφαρμόστηκε από την αρχαιότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Ένας αφυγραντήρας τροφίμων χρησιμοποιεί την θερμότητα με την ροή του αέρα για να μειώσει την περιεκτικότητα σε νερό των τροφίμων. Η περιεκτικότητα σε νερό είναι συνήθως πολύ υψηλή, δηλαδή από 80% έως 95% για διάφορα φρούτα και λαχανικά και 50% έως 75% για διάφορα κρέατα. 

More on Ξηραντήρια - Αφυδατωτές Τροφίμων ▼

Filter Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼

Προϊόντα ανά τύπο επιχείρησης
Εύρος Τιμών
Προτάσεις

Σύγκριση ▼

Ταξινόμηση Κατά:
Quick view
Νέο
Με την τεχνολογία "Wide Flow" για ομοιόμορφη απόδοση στεγνώματος σε κάθε επιφάνεια δίσκου
Ξηραντήριο - Στεγνωτήριο Κηπευτικών & Φρούτων ATACAMA CUBE
Quick view
Νέο
Η επιτυχία μιας ομοιόμορφης, σταθερής διαδικασίας ξήρανσης εξαρτάται από το συνδυασμό θερμοκρασίας, ταχύτητας αέρα και χρόνου στεγνώματος. Το σύστημα ελέγχου του Atacama με μια εύκολη ανάγνωση στην οθόνη σας επιτρέπει να ρυθμίσετε όλες αυτές τις κρίσιμες μεταβλητές με ευκολία και ακρίβεια, εξασφαλίζοντας μια απαράμιλλη ποιότητα αφυδάτωσης για όποιον το χειρίζεται.
Αποξηραντήρας Τροφίμων Atacama - Αφυδατωτής
Quick view
Νέο
Το Atacama θα σας μαγέψει με ένα ανθεκτικό, συμπαγές πλαίσιο και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, χάρη στο οριζόντιο σύστημα ροής αέρα και στον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας, είναι ευκολότερο από ποτέ να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας φαγητά όλο το χρόνο, και να τα διατηρείτε τόσο φυσικά όσο και οικονομικά, και να δημιουργείτε νέες συνταγές και γαστρονομικές απολαύσεις.
Ξηραντήριο Αφυδατωτής Τροφίμων Atacama Pro Deluxe
 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***