Βραστήρες Ζυμαρικών ΑΕΡΙΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ

Βραστήρες Ζυμαρικών ΑΕΡΙΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ

Βραστήρες ζυμαρικών Αερίου και Ηλεκτρικοί αυτόματοι και χειροκίνητοι, σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Βέλτιστος λόγος τιμής και απόδοσης!
Κατάλληλοι για το μαγείρεμα μεγάλης ποικιλίας διαφορετικών τύπων ζυμαρικών (ξηρών και φρέσκων) καθώς και άλλων τροφίμων (συμπεριλαμβανομένου του ρυζιού και των λαχανικών), επίσης κατάλληλοι για μαγείρεμα με ατμό χρησιμοποιώντας ειδικά διάτρητα δοχεία.
Είμαστε υπερήφανοι για την ποιοτητά μας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, με ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες σας
Μηχανήματα κατασκευασμένα σύμφωνα με τα πρότυπα CE για θέματα υγιεινής και ασφάλειας.
Στην ελληνική μυθολογία, πιστεύεται πως ο θεός Ήφαιστος ανακάλυψε  μια συσκευή που έκανε χορδές ζύμης (μακαρόνια).
Το 1ο αιώνα μ.Χ. της Οράτιος έγραψε συνταγές για ζυμαρικά. Το 2ο αιώνα ο Αθήναιος της Ναυκράτιδος παρέχει μια συνταγή για λαζάνια -φύλλα ζύμης από αλεύρι σιταριού με χυμό μαρούλιου, αρωματισμένο με μπαχαρικά. 
 

More on Βραστήρες Ζυμαρικών ΑΕΡΙΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ▼

Filter Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼

Προϊόντα ανά τύπο επιχείρησης
Εύρος Τιμών

Σύγκριση ▼

Ταξινόμηση Κατά:
Quick view
Ο ηλεκτρικός βραστήρας ζυμαρικών υψηλής ποιότητας και σταθερού σχεδιασμού (σειρά Omega One κατασκευασμένη στην Ιταλία) διαθέτει δεξαμενή 10 λίτρων κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316. Η δεξαμενή, με στρογγυλεμένες γωνίες για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής, έχει αναπτυχθεί για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την απόδοση και την πρακτικότητα.
Ηλεκτρικός Βραστήρας Ζυμαρικών 2 Καλάθια
Quick view
Άμεση θέρμανση με σωληνωτό καυστήρα πολλαπλών αερίων, που ελέγχεται από βαλβίδα ασφαλείας min./max. με θερμοστοιχείο, και πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη.
Αερίου Βραστήρας Ζυμαρικών 1 Καλάθι 2/3
Quick view
1 Ανοξείδωτo καλάθι AISI 304 18/10 GN 2/3 με αντιθερμικές χειρολαβές με δυνατότητα διαφορετικών συνδυασμών καλαθιών
Ηλεκτρικός Βραστήρας Ζυμαρικών 1 Καλάθι 2/3
Quick view
Τα καλάθια μπορούν να ανυψωθούν και να χαμηλώσουν χειροκίνητα καθώς και αυτόματα. Αυτοί οι υπέροχοι αυτόματοι βραστήρες μαγειρέματος ζυμαρικών έχουν σχεδιαστεί για να εξοικονομούν χρόνο, και να εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων, απλά φορτώνετε τα καλάθια με τα ζυμαρικά, και ο χρονομετρητής θα αναλάβει να σηκώσει αυτόματα το καλάθια στο τέλος του χρόνου μαγειρέματος.
Ηλεκτρικός Βραστήρας Ζυμαρικών Αυτόματη Ανύψωση 2 Καλαθιών 1/3
Quick view
Τα καλάθια μπορούν να ανυψωθούν και να χαμηλώσουν χειροκίνητα καθώς και αυτόματα. Κατάλληλος για μαγείρεμα διαφορετικών τύπων ζυμαρικών (ξηρών και φρέσκων) καθώς και άλλων τροφίμων (συμπεριλαμβανομένου του ρυζιού και των λαχανικών) στο νερό, επίσης κατάλληλη για μαγείρεμα με ατμό χρησιμοποιώντας ειδικά διάτρητα δοχεία GN
Ηλεκτρικός Βραστήρας Ζυμαρικών Αυτόματη Ανύψωση 4 Καλαθιών 1/6
Quick view
Άμεση θέρμανση με σωληνωτό καυστήρα πολλαπλών αερίων, που ελέγχεται από βαλβίδα ασφαλείας min./max. με θερμοστοιχεία, και πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη.
Βραστήρας Ζυμαρικών ΑΕΡΙΟΥ -2 Καλάθια 2/3 έκαστο
Quick view
2 Ανοξείδωτα καλάθια AISI 304 18/10 GN 2x 2/3 με αντιθερμικές χειρολαβές με δυνατότητα διαφορετικών συνδυασμών καλαθιών
Ηλεκτρικός Βραστήρας Ζυμαρικών 2 Καλάθια 2/3 έκαστο
Quick view
Τα καλάθια μπορούν να ανυψωθούν και να χαμηλώσουν χειροκίνητα καθώς και αυτόματα. Κατάλληλος για μαγείρεμα διαφορετικών τύπων ζυμαρικών (ξηρών και φρέσκων) καθώς και άλλων τροφίμων (συμπεριλαμβανομένου του ρυζιού και των λαχανικών) στο νερό, επίσης κατάλληλη για μαγείρεμα με ατμό χρησιμοποιώντας ειδικά διάτρητα δοχεία GN.
Ηλεκτρικός Βραστήρας Ζυμαρικών Αυτόματη Ανύψωση 4 Καλαθιών 1/3
Quick view
Τα καλάθια μπορούν να ανυψωθούν και να χαμηλώσουν χειροκίνητα καθώς και αυτόματα Κατάλληλος για μαγείρεμα διαφορετικών τύπων ζυμαρικών (ξηρών και φρέσκων) καθώς και άλλων τροφίμων (συμπεριλαμβανομένου του ρυζιού και των λαχανικών) στο νερό, επίσης κατάλληλη για μαγείρεμα με ατμό χρησιμοποιώντας ειδικά διάτρητα δοχεία GN.
Ηλεκτρικός Βραστήρας Ζυμαρικών Αυτόματη Ανύψωση 8 Καλαθιών 1/6
Quick view
Ανοξείδωτα καλάθια AISI 304 18/10
Καλάθια Ζυμαρικών Ανοξείδωτα

Καλάθια Ζυμαρικών Ανοξείδωτα


Διαθεσιμές επιλογές... 0
 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®