Επαγγελματικές Κρεπιέρες Ηλεκτρικές & Αερίου

Επαγγελματικές Κρεπιέρες Ηλεκτρικές & Αερίου

Η κρέπα, είναι ένα είδος πολύ λεπτής τηγανίτας φτιαγμένη συνήθως από χυλό σιτάλευρου. Η λέξη κρέπα προέρχεται από τη γαλλική crêpe που με τη σειρά της προέρχεται από τη λατινική crispa. Η κατανάλωσή της είναι διαδεδομένη σε όλη τη Γαλλία και θεωρείται εθνικό έδεσμα. Στη Βρεττάνη η κρέπα συνοδεύεται παραδοσιακά με μηλίτη. Οι κρέπες σερβίρονται με πολλών ειδών γέμιση, από την πιο απλή που είναι ζάχαρη μέχρι ποικίλους συνδυασμούς υλικών.

More on Επαγγελματικές Κρεπιέρες Ηλεκτρικές & Αερίου ▼

Filter Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼

Προϊόντα ανά τύπο επιχείρησης
Εύρος Τιμών

Σύγκριση ▼

Ταξινόμηση Κατά:
Quick view
Η επιφάνεια της πλάκας είναι κατασκευασμένη με σμάλτο από χυτοσίδηρο. Ο καυστήρας σε σχήμα αστεριού με 8 κλάδους είναι ενσωματωμένος κάτω από κάθε δίσκο από χυτοσίδηρο, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με πείρους. Αυτό το σύστημα αερίου εγγυάται μια ακριβή και ομοιόμορφη θερμοκρασία που ρυθμίζεται από θερμοστάτη.
ΑΕΡΙΟΥ ΜΟΝΕΣ Κρεπιέρες Ø350mm και Ø400mm Roller Grill
Quick view
Η επιφάνεια της πλάκας είναι κατασκευασμένη με σμάλτο από χυτοσίδηρο.
ΑΕΡΙΟΥ ΔΙΠΛΕΣ Κρεπιέρες  Ø350mm και Ø400mm Roller Grill
Quick view
Ένα πλεονέκτημα της αντικολλητικής πλάκας, από επισμαλτωμένο χυτοσίδηρο γίνεται με ειδική επεξεργασία χωρίς επιπλέον επιστρώσεις, και είναι τελείως ομαλή. Διασφαλίζει επίσης εξαιρετική μεταφορά θερμότητας και τέλειο ψήσιμο.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ Κρεπιέρες Ø350mm και Ø400mm Roller Grill
Quick view
Γλυκιά ή αλμυρή κρέπα είναι ένα από τα ποιο νόστιμα sanaks σε όλο τον κόσμο. Η ταχύτητα, η ποιότητα και η αξιοπιστία της κρεπιέρας σας προσφέρει μοναδική λύση για γρήγορο και σωστό ψήσιμο.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΔΙΠΛΕΣ Κρεπιέρες Ø350mm και Ø400mm Roller Grill
 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®