Φραπιέρες

Φραπιέρες

Η δημιουργία του φραπέ ήταν τυχαία και συνέβη κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη το 1957. Η λέξη frappé είναι γαλλική και σημαίνει χτυπημένος. Ο καφές φραπέ χαρακτηρίζεται "σκέτος", "μέτριος" ή "γλυκός" ως προς τις αναλογίες των βασικών συστατικών του. Κατασκευάζεται βάζοντας την επιθυμητή αναλογία καφέ και ζάχαρης σε ένα ψηλό ποτήρι ή σε σέικερ. Προσθέτοντας νερό σε ύψος ενός εκατοστού από τον πάτο του ποτηριού το μείγμα χτυπιέται στο σέικερ ή με ηλεκτρικό αναδευτήρα ΦΡΑΠΙΕΡΑ  με μεγάλη περιστροφική ισχύ, μέχρι να σχηματιστεί σταθερός αφρός. 

More on Φραπιέρες ▼

Filter Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼

Εύρος Τιμών

Σύγκριση ▼

Ταξινόμηση Κατά:
Quick view
Επαγγελματικές φραπιέρες-αναμικτήρες καφέ και ποτών με σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Μοντέρνο σχέδιο. Στροφές 10.000 - 20.000 το λεπτό
Επαγγελματικές Φραπιέρες KDM450
 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***