Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

« Πίσω στη Gallery Φωτογραφιών

‹ Πίσω

Ψυγείο Σαλατών Χωρίς Βιτρίνα Ανοιγόμενο Ανοξείδωτο Καπάκι

  • Κωδικός: OM/GINOX

3 Πόρτες με επαναφορά, από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10, μονωμένες με οικολογική πολυουρεθάνη, με ανοξείδωτη λαβή και μαγνητικά λάστιχα κουμπωτά με υγειονομικές πλευρές, που αντικαθίσταται εύκολα.


Διαθεσιμές επιλογές... 0
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Tεχνικά Χαρακτηριστικά :


Προσθήκη στη λίστα μου
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:
Περιγραφή
Θερμοκρασία λειτουργίας:  -2°C / +5°C ελεγχόμενη με ηλεκτρονικό θερμόμετρο / θερμοστάτη.
Πίνακας ελέγχου ανοξείδωτος με ηλεκτρονικό θερμόμετρο.
Ψύξη βεβιασμένης κυκλοφορίας με κάθετα στοιχεία, επιτυγχάνοντας καλύτερη διανομή της ψύξης και πιο γρήγορα την επιθυμητή  θερμοκρασία.
Η απόψυξη ελέγχεται ηλεκτρονικά. Κατά τη διαδικασία απόψυξης, το νερό περισυλλέγεται και εξατμίζεται αυτόματα.
1 Στοιχείο.
2 Βεντιλατέρ.
Ανοξείδωτο μονωμένο καπάκι. 
3 Πόρτες με επαναφορά, από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10, μονωμένες με οικολογική πολυουρεθάνη, με ανοξείδωτη λαβή και μαγνητικά λάστιχα κουμπωτά με υγειονομικές πλευρές, που αντικαθίσταται εύκολα.
2 Σκαλιέρες Inox ανά πόρτα με δυνατότητα εφαρμογής δίσκων, λεκανών 
1 Σχάρα Inox ανά πόρτα  με υγειονομικές πλευρές, μεταβαλλόμενου ύψους που στηρίζονται σε κουμπωτή σκαλιέρα. Οι σχάρες δεν εφάπτονται με τα τοιχώματα του ψυγείου ώστε να μην εμποδίζεται η διανομή της ψύξης.
Οι γωνίες του εσωτερικού μέρους του ψυγείου, στο πάτωμα και στον ουρανό, είναι στρογγυλεμένες με υγειονομικές γωνίες, ακολουθώντας τις προδιαγραφές υγιεινής HAACP. Αποτέλεσμα, ευκολότερο καθάρισμα και αποφυγή μικροβίων.
Ψυγείο πάγκος συντήρησης, κατασκευασμένο εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10
Μόνωση, με οικολογική πολυουρεθάνη CFC & HCFC-free, πάχους 5 cm, περιεκτικότητας 42 kgr/m3, σε πλάτη, πάτο, οροφή και πλαϊνά ψυγείου, για καλύτερη συντήρηση των προϊόντων και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
Πόδια ανοξείδωτα, ρυθμιζόμενου ύψους, έως 150mm, με ειδικό PVC στο εσωτερικό τους που δεν επιτρέπει την αγωγιμότητα του ηλεκτρισμού παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια.
Λειτουργία σε +43 C θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Καινοτομία:
Η νέα σειρά ψυγείων ΟΜ/GNXG είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συναρμολογήσει και να αποσυναρμολογήσει τα μέρη του ψυγείου εύκολα,  χωρίς να έχει ειδικές τεχνικές γνώσεις και χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων. 
Οι κολώνες του ψυγείου, κάθετες και οριζόντιες μπορούν εύκολα με μία κίνηση να αφαιρεθούν δίνοντάς μας τη δυνατότητα να το τροποποιήσουμε είτε τοποθετώντας συρτάρια στη θέση της πόρτας ή πόρτα στη θέση των συρταριών. Με την ίδια ευκολία ο χρήστης μπορεί να ξεκουμπώσει και να βγάλει με μία κίνηση τους οδηγούς, τις σκαλιέρες τις κολώνες και ότι άλλο εξάρτημα θεωρεί απαραίτητο για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του ψυγείου, έχοντας έναν εντελώς ανοικτό και ενιαίο χώρο.
Συρταριέρες: 
Η καινοτομία τους όμως είναι η εύκολη αντικατάσταση πόρτας με συρτάρια σε οποιοδήποτε συνδυασμό, ( στα "Σχετικά Προϊόντα" θα βρείτε τις συρταριέρες τύπου N1, N2, N3, και πόρτες τύπου ΡB7-8, PB-8 για να σχεδιάσετε το δικό σας ψυγείο) καθώς μπορούν εύκολα με μία κίνηση, να αφαιρεθούν οι κολώνες του ψυγείου, κάθετες και οριζόντιες, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να το τροποποιήσει χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις και χρήση ειδικών εργαλείων. Για την τοποθέτηση κάθε συρταριέρας ή πόρτας αφαιρέστε την τιμή της πόρτας ΡΒ-8 και προσθέστε την τιμή της συρταριέρας.
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®