Πλυντήρια ΠΙΑΤΩΝ και ΠΟΤΗΡΙΩΝ

Πλυντήρια ΠΙΑΤΩΝ και ΠΟΤΗΡΙΩΝ

Στα καταστήματα μαζικής εστίασης, η καθαριότητα και η υγιεινή είναι υψίστης σημασίας λειτουργία, και όλοι γνωρίζουμε πως οι πελάτες περιμένουν ασυμβίβαστη καθαριότητα. Για έναν εστιάτορα, είναι επομένως εξαιρετικά σημαντικό να μπορεί να εργαστεί με πλυντήριο πιάτων υψηλής ποιότητας. Με τα ειδικά καλάθια τα πλυντήρια πιάτων-ποτηριών, είναι επίσης πολύ εύχρηστα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από μη εκπαιδευμένο προσωπικό, και παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, προσφέροντας ενεργειακή απόδοση χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, και καθαριότητα. 
Εγγυόμαστε για όλα τα προϊόντα μας, ότι οι αποδόσεις τους είναι απόλυτα αξιόπιστες και οι υψηλότερες δυνατές, κατασκευασμένες κατά τα διεθνή πρότυπα με πιστοποιήσεις CE για την ασφάλεια και υγιεινή. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιοτητά μας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, με ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες σας.

More on Πλυντήρια ΠΙΑΤΩΝ και ΠΟΤΗΡΙΩΝ ▼

Filter Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼

Εύρος Τιμών

Σύγκριση ▼

Ταξινόμηση Κατά:
Quick view
Εγγυόμαστε για όλα τα προϊόντα μας, ότι οι αποδόσεις τους είναι απόλυτα αξιόπιστες και οι υψηλότερες δυνατές, κατασκευασμένες κατά τα διεθνή πρότυπα με πιστοποιήσεις HACCP και CE για την ασφάλεια και υγιεινή.
Πλυντήριο 2 Καλάθια 40x40 cm  2 Προγραμμάτων ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟ
Quick view
2 προγράμματα πλύσης 120 * / 160 * λεπτά Χρόνος κύκλου πλύσης: 2 λεπτά 'Υψος πλύσης: Έως 34 εκατοστά
-37%
Πλυντήριο 2 Καλάθια 50x50 cm (1 πιάτων & 1 ποτηριών) 2 Προγραμμάτων ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟ
Quick view
Τύπος προϊόντος: Πλυντήριο Πιάτων-Ποτηριών Αναλογικό μοντέλο με 2 Προγράμματα 2 προγράμματα πλύσης 120 * / 160 * λεπτά Χρόνος κύκλου πλύσης: 2 λεπτά 'Υψος πλύσης: Έως 34 εκατοστά
-37%
Πλυντήριο 2 Καλάθια 50x50 cm (1 πιάτων & 1 ποτηριών) 2 Προγραμμάτων ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ
 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®