ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

Στα καταστήματα μαζικής εστίασης, η καθαριότητα και η υγιεινή είναι υψίστης σημασίας λειτουργία, και όλοι γνωρίζουμε πως οι πελάτες περιμένουν ασυμβίβαστη καθαριότητα. Για έναν εστιάτορα, είναι επομένως εξαιρετικά σημαντικό να μπορεί να εργαστεί με πλυντήριο πιάτων υψηλής ποιότητας. Με τα ειδικά καλάθια τα πλυντήρια πιάτων-ποτηριών και σκευών, είναι επίσης πολύ εύχρηστα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από μη εκπαιδευμένο προσωπικό, και παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, προσφέροντας ενεργειακή απόδοση και καθαριότητα. Επομένως, η ενεργειακή απόδοση είναι πολύ σημαντική για τις γαστρονομικές επιχειρήσεις χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία. 
Εγγυόμαστε για όλα τα προϊόντα μας, ότι οι αποδόσεις τους είναι απόλυτα αξιόπιστες και οι υψηλότερες δυνατές, κατασκευασμένες κατά τα διεθνή πρότυπα με πιστοποιήσεις CE για την ασφάλεια και υγιεινή. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιοτητά μας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, με ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες σας.

Επιλέξτε υποκατηγορία

Σύγκριση ▼

 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2023. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®