Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

« Πίσω στη Gallery Φωτογραφιών

‹ Πίσω

Ψυγεία Πάγκοι Συντήρηση με 2 Πόρτες Σειρές 600-700-800 GINOX

  • Κωδικός: OM/ MK6-137-PP GINOX

Εξωτερικές Διαστάσεις (MxΠxΥ)
Στο ψυγείο υπάρχει η δυνατότητα αντί της πόρτας να τοποθετηθούν συρταριέρες τύπου D, με δυνατότητα τοποθέτησης λεκανών GN Στα σχετικά προϊόντα θα βρείτε τις συρταριέρες για να σχεδιάσετε το δικό σας ψυγείο.


Διαθεσιμές επιλογές... 0
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Tεχνικά Χαρακτηριστικά :


Προσθήκη στη λίστα μου
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

Συνοδευτικά Αρχεία


      Share:
Περιγραφή
Σειρά GNMK6-70-145-PP: 2 Σκαλιέρες Inox ανά πόρτα με δυνατότητα εφαρμογής δίσκων & λεκανών ½ & 1/3 GN. 1 Σχάρα Inox ανά πόρτα 325x430 mm. 2 Ανοξείδωτες πόρτες με επαναφορά.
Σειρά GNXK6-145-PP: 2 Σκαλιέρες Inox ανά πόρτα με δυνατότητα εφαρμογής δίσκων & λεκανών GN. 1 Σχάρα Inox ανά πόρτα διαστ. 400x430 mm. 2 Ανοξείδωτες πόρτες διαστ. 505x450x670 mm με επαναφορά.
 
Σειρά GNMT7-145-PP: 2 Σκαλιέρες Inox ανά πόρτα με δυνατότητα εφαρμογής δίσκων & λεκανών GN. 1 Σχάρα Inox ανά πόρτα διαστ. 400x525 mm. 2 Ανοξείδωτες πόρτες διαστ. 505x550x670 mm με επαναφορά.
Σειρά GNXK70-130-PP: 2 Σκαλιέρες Inox ανά πόρτα με δυνατότητα εφαρμογής δίσκων & λεκανών 1/1 GN. 1 Σχάρα Inox ανά πόρτα διαστ. 325x525 mm. 2 Ανοξείδωτες πόρτες διαστ. 430x550x670 mm με επαναφορά.
 
Σειρά GNXK8-145-PP: 2 Σκαλιέρες Inox ανά πόρτα με δυνατότητα εφαρμογής δίσκων & λεκανών 400x600 mm. 1 Σχάρα Inox ανά πόρτα διαστ. 400x625 mm. 2 Ανοξείδωτες πόρτες διαστ. 505x650x670 mm με επαναφορά.
 
Θερμοκρασία λειτουργίας:  -2°C / +5°C ελεγχόμενη με ηλεκτρονικό θερμόμετρο / θερμοστάτη.
Πίνακας ελέγχου ανοξείδωτος με ηλεκτρονικό θερμόμετρο.
Ψύξη βεβιασμένης κυκλοφορίας με κάθετα στοιχεία, επιτυγχάνοντας γρήγορη ψύξη και καλύτερη διανομή θερμοκρασίας
Η απόψυξη ελέγχεται ηλεκτρονικά. Κατά τη διαδικασία απόψυξης, το νερό περισυλλέγεται και εξατμίζεται αυτόματα.
Ψυκτικό υγρό, Οικολογικό Freon R-134a. 
Τάση/Συχνότητα: 220 - 240 V~50 Hz
1 Σχάρα Inox ανά πόρτα με υγειονομικές πλευρές, μεταβαλλόμενου ύψους που στηρίζονται σε κουμπωτή σκαλιέρα. Οι σχάρες δεν εφάπτονται με τα τοιχώματα του ψυγείου ώστε να μην εμποδίζεται η διανομή της ψύξης.
2 Πόρτες με επαναφορά, από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10, μονωμένες με οικολογική πολυουρεθάνη, με ανοξείδωτη λαβή και μαγνητικά λάστιχα κουμπωτά με υγειονομικές πλευρές, που αντικαθίσταται εύκολα.
2 Σκαλιέρες Inox ανά πόρτα με δυνατότητα εφαρμογής δίσκων, λεκανών GN.
Οι γωνίες του εσωτερικού μέρους του ψυγείου, στο πάτωμα και στον ουρανό, είναι στρογγυλεμένες με υγειονομικές γωνίες, ακολουθώντας τις προδιαγραφές υγιεινής. Αποτέλεσμα, ευκολότερο καθάρισμα και αποφυγή μικροβίων.
Ψυγείο πάγκος συντήρησης, κατασκευασμένο εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10
Μόνωση, με οικολογική πολυουρεθάνη CFC & HCFC-free, πάχους 5 cm, περιεκτικότητας 42 kgr/m3, σε πλάτη, πάτο, οροφή και πλαϊνά ψυγείου, για καλύτερη συντήρηση των προϊόντων και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
Μόνωση και στην οροφή του ψυγείου, με εύκολη προσαρμογή ανοξείδωτου καπακιού ή άλλης επιφάνειας της αρεσκείας σας π.χ. μάρμαρο, γρανίτη ....
Πόδια ανοξείδωτα, ρυθμιζόμενου ύψους, έως 150mm, με ειδικό PVC στο εσωτερικό τους που δεν επιτρέπει την αγωγιμότητα του ηλεκτρισμού παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια.
Λειτουργία σε +43 C θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Καινοτομία :
Η νέα σειρά ψυγείων ΟΜ/GNXK είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συναρμολογήσει και να αποσυναρμολογήσει τα μέρη του ψυγείου εύκολα,  χωρίς να έχει ειδικές τεχνικές γνώσεις και χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων. 
Οι κολώνες του ψυγείου, κάθετες και οριζόντιες μπορούν εύκολα με μία κίνηση να αφαιρεθούν δίνοντάς μας τη δυνατότητα να το τροποποιήσουμε είτε τοποθετώντας συρτάρια στη θέση της πόρτας ή πόρτα στη θέση των συρταριών.
Με την ίδια ευκολία ο χρήστης μπορεί να ξεκουμπώσει και να βγάλει με μία κίνηση τους οδηγούς, τις σκαλιέρες τις κολώνες και ότι άλλο εξάρτημα θεωρεί απαραίτητο για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του ψυγείου, έχοντας έναν εντελώς ανοικτό και ενιαίο χώρο.
Συρταριέρες : 
Στο ψυγείο υπάρχει η δυνατότητα αντί της πόρτας να τοποθετηθούν συρταριέρες τύπου D,  με δυνατότητα τοποθέτησης λεκανών GN  Στα σχετικά προϊόντα θα βρείτε τις συρταριέρες για να σχεδιάσετε το δικό σας ψυγείο.

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***