Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Νέο

« Πίσω στη Gallery Φωτογραφιών

‹ Πίσω

Ανοξείδωτες Συρταριέρες Τύπου Q4/Q5/Q6/Q7, D4/D5/D6/D7 και Πόρτες Τύπου PA6/PAT-6/PB6/PBT-6, Σειρά 60

  • Κωδικός: OM/D-DT-Q-

Στο ψυγείο υπάρχει η δυνατότητα αντί της πόρτας να τοποθετηθούν συρταριέρες τύπου D1/Q1, D2/DT2/D2/Q2, D3/DT3/Q, με τον ακόλουθο τρόπο. Αφαιρείται από την αρχική αξία του ψυγείου, την αξία της πόρτας, και προσθέτεται την αξία της συρταριέρας που έχετε επιλέξει.


Διαθεσιμές επιλογές... 0
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά :


Προσθήκη στη λίστα μου
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:
Περιγραφή
Στο ψυγείο υπάρχει η δυνατότητα αντί της πόρτας να τοποθετηθούν συρταριέρες τύπου D1/Q1, D2/DT2/D2/Q2, D3/DT3/Q3.

Συρταριέρες:
Οι συρταριέρες είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10, μονωμένες με οικολογική πολυουρεθάνη, με τηλεσκοπικούς οδηγούς και λαβές όλα από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10 και μαγνητικά λάστιχα κουμπωτά με υγειονομικές πλευρές , που αντικαθίσταται εύκολα. 
Στα συρτάρια υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης λεκανών GN ½ & 1/3.
 
Πόρτες:
Στις πόρτες υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης λεκανών GN ½ & 1/3.
Πόρτα με επαναφορά από ατσάλινο χάλυβα AISI 304 18/10 μονωμένος με οικολογική πολυουρεθάνη ή γυάλινες, με αυτόνομη λαβή και μαγνητικό λάστιχο κουμπωτό με υγειονομικές λαβές που αντικαθίστανται 

Καινοτομία:
Η νέα σειρά ψυγείων ΟΜ/GNX είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συναρμολογήσει και να αποσυναρμολογήσει τα μέρη του ψυγείου εύκολα,  χωρίς να έχει ειδικές τεχνικές γνώσεις και χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων. 
Οι κολώνες του ψυγείου, κάθετες και οριζόντιες μπορούν εύκολα με μία κίνηση να αφαιρεθούν δίνοντάς μας τη δυνατότητα να το τροποποιήσουμε είτε τοποθετώντας συρτάρια στη θέση της πόρτας ή πόρτα στη θέση των συρταριών.
Με την ίδια ευκολία ο χρήστης μπορεί να ξεκουμπώσει και να βγάλει με μία κίνηση τους οδηγούς, τις σκαλιέρες τις κολώνες και ότι άλλο εξάρτημα θεωρεί απαραίτητο για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του ψυγείου, έχοντας έναν εντελώς ανοικτό και ενιαίο χώρο.

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***