Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

« Πίσω στη Gallery Φωτογραφιών

‹ Πίσω

Συσκευές Μεμβράνης

  • Κωδικός: OM | KRFL -11/23

Διαθεσιμές επιλογές... 0
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά :


Προσθήκη στη λίστα μου
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:
Περιγραφή

Συσκευή Μεμβράνης HW45
Ανθεκτική κατασκευή με κάλυμμα από ανοξείδωτο ατσάλι και με σύστημα κοπής και στις δύο πλευρές. Εύκολη και γρήγορη συσκευασία και πολύ απλή η αντικατάσταση της μεμβράνης. Το μέγιστο πλάτος μεμβράνης στα 450 mm. και μέγιστη διάμετρος στα 110mm. Ιδανικό εργαλείο για συσκευασίες τροφίμων όπως κρέας, τυρί, ζυμαρικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά. 

Συσκευή μεμβράνης 45K
Σχεδιασμένο για συσκευασία κρέατος, τυριού, ζυμαρικών, φρούτων και λαχανικών. Μηχανή περιτυλίγματος που εξασφαλίζει γρήγορη συσκευασία σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής. Απαραίτητη για σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ντελικατέσεν και οπουδήποτε υπάρχει εμπόριο φρέσκων προϊόντων και τροφίμων που χρειάζονται γρήγορη και ασφαλή καθημερινή συσκευασία. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Κύλινδροι και ράβδοι από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Ημιαυτόματη λειτουργία. Η θερμοκρασία της επιφάνειας θέρμανσης ρυθμίζεται από θερμοστάτη. Επιφάνεια θέρμανσης 385x125mm. Τμήμα με επίστρωση τεφλόν. 
 
Συσκευή Μεμβράνης 50M2
Σχεδιασμένο για συσκευασία κρέατος, τυριού, ζυμαρικών, φρούτων και λαχανικών. Μηχανή περιτυλίγματος που εξασφαλίζει γρήγορη συσκευασία σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής. Απαραίτητη για σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ντελικατέσεν και οπουδήποτε υπάρχει εμπόριο φρέσκων προϊόντων και τροφίμων που χρειάζονται γρήγορη και ασφαλή καθημερινή συσκευασία. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Κύλινδροι και ράβδοι από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Κοπή μεμβράνης με θερμαινόμενο καλώδιο χαμηλής τάσης. Επιφάνεια θέρμανσης 290x165mm. 
 
Συσκευή μεμβράνης ΒΧ-450 / HWM-430 / HWM-550
Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι εύκολο να καθαριστεί και έχει καλή αντοχή στη διάβρωση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το βάρος του ρολού μεμβράνης μπορεί να είναι με μέχρι 5kg, σχεδιασμένο να λειτουργεί σε πάγκο ενώ είναι εύκολο στη μεταφορά και αποθήκευση. Ηλεκτρική μηχανή περιτυλίγματος που μπορεί να τυλίξει όλα τα είδη προϊόντων διατροφής, να διατηρήσει τη φρεσκάδα και να τα συντηρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποτρέποντας τις μυρωδιές και την διάβρωση. Ιδανικό εργαλείο για εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, καταστήματα φρούτων, κρεοπωλεία, ντελικατέσεν, αρτοποιεία και άλλες επιχειρήσεις εμπορίας τροφίμων, κατάλληλο τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. 


 

 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***