Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

« Πίσω στη Gallery Φωτογραφιών

‹ Πίσω

Ψυγεία Θάλαμοι Συντήρηση Μονοί 2 Πόρτες GINOX

  • Κωδικός: ΟΜ-GINOX-2P

Διαθεσιμές επιλογές... 0
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Tεχνικά Χαρακτηριστικά :


Προσθήκη στη λίστα μου
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:
Περιγραφή

Θερμοκρασία λειτουργίας:
 -2°C / +5°C ελεγχόμενη με ηλεκτρονικό θερμόμετρο / θερμοστάτη.
Ψυκτικό υγρό: Οικολογικό Freon R-404. 
Ψύξη βεβιασμένης κυκλοφορίας με βεντιλατέρ, επιτυγχάνοντας γρήγορη ψύξη και καλύτερη διανομή θερμοκρασίας. Η απόψυξη ελέγχεται ηλεκτρονικά. Κατά τη διαδικασία απόψυξης, το νερό περισυλλέγεται και εξατμίζεται αυτόματα.
Πίνακας ελέγχου ανοξείδωτος με ηλεκτρονικό θερμόμετρο
2 Πόρτες με επαναφορά, από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10, μονωμένη με οικολογική πολυουρεθάνη, με ανοξείδωτη λαβή και μαγνητικό λάστιχο κουμπωτό με υγειονομικές πλευρές, που αντικαθίσταται εύκολα. 
Στην πόρτα υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής λαμαρίνες διαστ. 400x600 mm
Ηλεκτρονικό τερματικό πόρτας. Με το άνοιγμα κάθε πόρτας σταματάει αυτόματα η λειτουργία του βεντιλατέρ και ανάβει ο φωτισμός του θαλάμου.
4 Σχάρες πλαστικοποιημένες (ανοξείδωτες κατόπιν αιτήματος) - μεταβαλλόμενου ύψους . Οι σχάρες δεν εφάπτονται με τα τοιχώματα του ψυγείου ώστε να μην εμποδίζεται η διανομή της ψύξης. Κάθετοι και οριζόντιοι οδηγοί που αφαιρούνται εύκολα.
Πόδια ανοξείδωτα, ρυθμιζόμενου ύψους, έως 150 mm, με ειδικό PVC στο εσωτερικό τους που δεν επιτρέπει την αγωγιμότητα του ηλεκτρισμού παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια.
Οι  γωνίες του εσωτερικού μέρους του θαλάμου είναι στρογγυλεμένες με υγειονομικές γωνίες, ακολουθώντας τις προδιαγραφές υγιεινής. Αποτέλεσμα, ευκολότερο καθάρισμα και αποφυγή μικροβίων.
Μόνωση με οικολογική πολυουρεθάνη CFC & HCFC-free, πάχους 6 cm, περιεκτικότητας 42 kgr/m3, για καλύτερη συντήρηση των προϊόντων και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
Κατασκευασμένo εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10 , εκτός των εξωτερικών κομματιών πλάτης ,πάτου και ταβανιού , τα οποία είναι από γαλβανιζέ λαμαρίνα.
Το κάσωμα των καταψύξεων θερμαίνεται με αντίσταση για καλύτερη στεγανοποίηση.
Λειτουργία σε ανώτερη θερμοκρασία περιβάλλοντος +43°C και κατώτερη -10°C, και με σχετική υγρασία απο 15% έως 80%.

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®***