Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Λιποσυλλέκτες Ανοξείδωτοι
Λιποσυλλέκτες Ανοξείδωτοι
Δείτε το Video
Loading video...

‹ Πίσω

Λιποσυλλέκτες Ανοξείδωτοι

  • Κωδικός: OM/INOX

Ανοξείδωτος Λιποσυλλέκτης Omega One. Κατασκευασμένος με τους όρους και προδιαγραφές του Άρθρου 5 για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.
Μπορείτε να κάνετε το δικό σας προϋπολογισμό λάντζας και λιποσυλλέκτη με τα σχετικά προϊόντα που θα βρείτε παρακάτω στην ίδια σελίδα.


Διαθεσιμές επιλογές... 0
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά :


Προσθήκη στη λίστα μου
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:
Περιγραφή

Κατασκευασμένoi εξ oλοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304
Διαχωρίζει το λίπος από τα λοιπά απόβλητα με ειδικά διαμορφωμένeς κόφτρες δημιουργώντας τυρβώδη ροή κατά την είσοδο των λυμάτων.
Τα λίπη συγκεντρώνεται στην κεντρική δεξαμενή από όπου και συλλέγονται.

ΑΡΘΡΟ 5 ΓΕΝΙΚΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ.
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ –  ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

Τα υγρά απόβλητα πρέπει να απομακρύνονται με υγιεινό και περιβαλλοντικά αποδεκτό τρόπο, σύμφωνα με τη σχετική ισχύουσα  εθνική & κοινοτική νομοθεσία, και δεν πρέπει να αποτελούν πηγή μόλυνσης, άμεσα ή έμμεσα.
Οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης οφείλουν να διαχωρίζουν τα χρησιμοποιημένα μαγειρικά λίπη και έλαια προτού εισέλθουν στο δίκτυο αποχέτευσης και να τα συλλέγουν προς αξιοποίηση ή διάθεση σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία όπως κάθε φορά ισχύουν. Οι επιχειρήσεις αυτές πρέπει να εγκαθιστούν και να λειτουργούν κατάλληλους λιποσυλλέκτες  ώστε όσα λίπη και έλαια δεν είναι δυνατόν να διαχωριστούν στη πηγή τους να παγιδεύονται σε αυτούς. Επίσης πρέπει να τηρούν αρχείο με τις συμβάσεις τους με τις εγκεκριμένες επιχειρήσεις για την αποκομιδή των λιπών και ελαίων καθώς και τα σχετικά παραστατικά.

 Όλες οι ενώσεις θα πρέπει να συνδεθούν σωστά ώστε να αποφύγετε την διαρροή νερού.
1) Ο λιποσυλλέκτης θα πρέπει να τοποθετηθεί σε επίπεδη επιφάνεια.
2) Προτείνεται να τοποθετήσετε τον λιποσυλλέκτη στο κάτω μέρος της λάντζας και να συνδέσετε την έξοδο της γούρνας στην είσοδο του λιποσυλλέκτη. 
3) Υπάρχει έξοδος λαδιού από τις δύο πλευρές, ώστε να επιλέξετε ποια είναι πιο βολική για την δική σας σύνδεση - τοποθέτηση.
4) Υπάρχει μια έξοδος καθαρισμού και μια έξοδος (αποχέτευσης) στο λιποσυλλέκτη, όπου θα πρέπει να τα συνδέσετε στην αποχέτευση.
5) Στην έξοδο καθαρισμού, πρέπει να τοποθετείσετε μια βάνα την οποία και θα ανοίγετε όταν γίνετε ο καθαρισμός του λιποσυλλέκτη.

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®