Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Κουζίνα ΑΕΡΙΟΥ 5 Εστιών  -Ενσωματωμένη σε Ουδέτερο Ερμάριο
Κουζίνα ΑΕΡΙΟΥ 5 Εστιών  -Ενσωματωμένη σε Ουδέτερο Ερμάριο

‹ Πίσω

Κουζίνα ΑΕΡΙΟΥ 5 Εστιών -Ενσωματωμένη σε Ουδέτερο Ερμάριο

  • Κωδικός: OM/09613001 By Omega One made in Italy

Είναι η τέλεια λύση για όλα τα εστιατόρια, σνακ μπαρ, και καφετέριες, προσφέρουν στους σεφ τη δυνατότητα γαστρονομικής εμπειρίας πρώτης κατηγορίας.


940,00€ 940
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Προσθήκη στη λίστα μου
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:
Περιγραφή
Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 900x600x900mm
Καυστήρες αερίου: 5 
Σχάρες μαγειρέματος : 3
Ισχύς καυστήρων: 2 x 2,5kW + 2 x 3,5 + 1 x 5kW  
Συνολική ισχύς: 17 kW
Κατασκευασμένη εξωτερικά η επιφάνεια εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 τα πλευρικά τοιχώματα από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 430
Ποδαρικά από ανοξείδωτο χάλυβα, ρυθμιζόμενα σε ύψος
Βάρος: 60 Kg
 
Η σειρά FiveChef, έχει δομή κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 430, και επιφάνεια εργασία από AISI 304,  εξοπλισμένη με καυστήρες αερίου και χρωμιωμένες βάσεις και διαθέτουν θερμοστοιχείο ασφαλείας και ηλεκτρική ανάφλεξη. 
Στην έκδοση FiveChef οι καυστήρες έχουν ισχύ 2,5, 3,5 και 5 KW με υψηλή απόδοση και χαρακτηρίζονται από μια κεκλιμένη φλόγα που κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα.
Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με CE και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου για την Omega One στην Ιταλία, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ιταλικά και ευρωπαϊκά εξαρτήματα. Το φάσμα των προϊόντων που προσφέρονται σήμερα απευθύνεται ειδικά σε όλους εκείνους τους επαγγελματίες, οι οποίοι επιδιώκουν να εργαστούν με ευελιξία, μια βασική προϋπόθεση σήμερα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό. Είναι η τέλεια λύση για όλα τα εστιατόρια, σνακ μπαρ, και καφετέριες, προσφέρουν στους σεφ τη δυνατότητα γαστρονομικής εμπειρίας πρώτης κατηγορίας.

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2019. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®