Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Ηλεκτρικός Βραστήρας Ζυμαρικών 2 Καλάθια
Ηλεκτρικός Βραστήρας Ζυμαρικών 2 Καλάθια

‹ Πίσω

Ηλεκτρικός Βραστήρας Ζυμαρικών 2 Καλάθια

  • Κωδικός: ΟΜ/04621101 By Omega One made in Italy

Ο ηλεκτρικός βραστήρας ζυμαρικών υψηλής ποιότητας και σταθερού σχεδιασμού (σειρά Omega One κατασκευασμένη στην Ιταλία) διαθέτει δεξαμενή 10 λίτρων κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316. Η δεξαμενή, με στρογγυλεμένες γωνίες για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής, έχει αναπτυχθεί για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την απόδοση και την πρακτικότητα.


1.030,00€ 1030
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Προσθήκη στη λίστα μου
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:
Περιγραφή
Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 330x600x380mm
Καλάθια: 2 (περιλαμβάνονται καθώς και το καπάκι)
Χωρητικότητα δεξαμενής: 10 Lt
Ισχύς: 3,5 kW / 230V
Δεξαμενή: Inox AISI 316
Επιφάνεια: Inox AISI 304
Εξωτερική δομή: Inox AISI 430
Πόδια: Ελαστικά μη ολισθηρά
Εξοπλισμένη με αποχέτευση νερού 
Βάρος: 19 Kg
 
Ο ηλεκτρικός βραστήρας ζυμαρικών υψηλής ποιότητας και σταθερού σχεδιασμού (σειρά Omega One κατασκευασμένη στην Ιταλία) διαθέτει δεξαμενή 10 λίτρων κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316, επιφάνεια AISI 304 και εξωτερική AISI 430. Η δεξαμενή, με στρογγυλεμένες γωνίες για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής, έχει αναπτυχθεί για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την απόδοση και την πρακτικότητα. Το ισχυρό στοιχείο θέρμανσης τοποθετείται μέσα στη δεξαμενή και έχει ισχύ 3500W. Προκειμένου να δοθεί ασφάλεια, όλα τα μέρη είναι σε άμεση επαφή με τον χρήστη π.χ. τα θερμοανθεκτικά κουμπιά και λαβή και είναι εξοπλισμένη με θερμοστάτη ασφαλείας που παρεμβαίνει σε περίπτωση βλάβης. Ο βραστήρας ζυμαρικών διαθέτει το κάλυμμα και δύο καλάθια κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. 
Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με CE και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου για την Omega One στην Ιταλία, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ιταλικά και ευρωπαϊκά εξαρτήματα. Το φάσμα των προϊόντων που προσφέρονται σήμερα απευθύνεται ειδικά σε όλους εκείνους τους επαγγελματίες, οι οποίοι επιδιώκουν να εργαστούν με ευελιξία, μια βασική προϋπόθεση σήμερα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό. Είναι η τέλεια λύση για όλα τα εστιατόρια, σνακ μπαρ, και καφετέριες, προσφέρουν στους σεφ τη δυνατότητα γαστρονομικής εμπειρίας πρώτης κατηγορίας.

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2019. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®