Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Δείτε το Video
Loading video...

‹ Πίσω

Λιποσυλλέκτης Πλαστικός ECO

  • Κωδικός: OM/ECO

ΑΡΘΡΟ 5: ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ – ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.
Οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης οφείλουν να διαχωρίζουν τα χρησιμοποιημένα μαγειρικά λίπη και έλαια προτού εισέλθουν στο δίκτυο αποχέτευσης και να τα συλλέγουν προς αξιοποίηση ή διάθεση σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία όπως κάθε φορά ισχύουν.
Μπορείτε να κάνετε το δικό σας προϋπολογισμό λάντζας και λιποσυλλέκτη με τα σχετικά προϊόντα που θα βρείτε παρακάτω στην ίδια σελίδα..


180,00€ 180
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Προσθήκη στη λίστα μου
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:
Περιγραφή

Διαστάσεις  εξωτερικές (ΜxΠxΥ): 38x25x26,5 cm.
Διαστάσεις κάδου λαδιού-λίπους (MxΠxΥ): 21x8,7x22 cm.
Διάμετρος εξόδου λιποσυλλέκτη 5,7 εκατ. και 3,8 εκατ. Ρυθμός ροής Τ/Η = 1
 Όλες οι ενώσεις θα πρέπει να συνδεθούν σωστά ώστε να αποφύγετε την διαρροή νερού.
1) Ο λιποσυλλέκτης θα πρέπει να τοποθετηθεί σε επίπεδη επιφάνεια.
2) Προτείνεται να τοποθετήσετε τον λιποσυλλέκτη στο κάτω μέρος της λάντζας και να συνδέσετε την έξοδο της γούρνας στην είσοδο του λιποσυλλέκτη (δείτε την εικόνα).
3) Υπάρχει έξοδος λαδιού από τις δύο πλευρές, ώστε να επιλέξετε ποια είναι πιο βολική για την δική σας σύνδεση - τοποθέτηση.
4) Υπάρχει μια έξοδος καθαρισμού και μια έξοδος (αποχέτευσης) στο λιποσυλλέκτη, όπου θα πρέπει να τα συνδέσετε στην αποχέτευση.
5) Στην έξοδο καθαρισμού, πρέπει να τοποθετείσετε μια βάνα την οποία και θα ανοίγετε όταν γίνετε ο καθαρισμός του λιποσυλλέκτη.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πληροφορίες προιόντος
Παρακαλώ διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά, πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε σύνδεση.
Όταν θέσετε τον λιποσυλλέκτη σε λειτουργία για πρώτη φορά μετά την σύνδεση, βεβαιωθείτε οτι η βάνα στην έξοδο καθαρισμού είναι κλειστή και οι άλλες ανοικτές. Όταν ο λιποσυλλέκτης γεμίσει με νερό, τσεκάρετε εάν έχει διεισδύσει κάπου νερό ή όχι.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
1) Αδειάστε και καθαρίστε το καλάθι κάθε δύο ημέρες ώστε να αποφύγετε την υπερχείλιση που προκαλείται από την παρεμπόδιση στερεών σωματιδίων.
2) Τσεκάρετε ή αδειάστε το δοχείο λαδιού τακτικά.
3) Τσεκάρετε την έξοδο λαδιού περιοδικά, καθαρίστε την με μια μικρή βούρτσα (5). Ελέγξτε την θερμοκρασία της εισόδου αποβλήτων να μην είναι ζεστή, πριν απομακρύνετε το καλάθι, ώστε να αποφύγετε τα εγκαύματα. Μην ανοίγετε την τάπα υπερχείλισης όταν είναι ζεστή για να αποφύγετε ζημιές από την θερμότητα
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ       
1) Ανοίξτε την βρύση στο ζεστό και αφήστε την να τρέξει αρκετά ώστε να ζεστάνει και να λιώσει το λίπος που μπορεί να έχει σταθεί στα τοιχώματα ώστε να καθαριστεί πιο εύκολα ο λιποσυλλέκτης.
5)Χρησιμοποιείστε την ξύστρα (11) για να καθαρίσετε τα τοχώματα της εισόδου και εξόδου. Εν το μεταξύ, ανοίξτε την έξοδο καθαρισμού για 20 δευτερόλεπτα για να ξεπλύνετε το ίζημα των αποβλήτων από τον πυθμένα.

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®