4 ΕΣΤΙΩΝ -Επιδαπέδιες Κουζίνες ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ με Φούρνο

4 ΕΣΤΙΩΝ -Επιδαπέδιες Κουζίνες ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ με Φούρνο

Οι επαγγελματικές ηλεκτρικές κουζίνες με φούρνο αερόθερμο ή στατικό έχουν την ιδιότητα να κυκλοφορούν την θερμότητα ομοιόμορφα γύρω από το θάλαμο, μαγειρεύοντας σταθερά το φαγητό ανεξάρτητα από το ποιο ράφι είναι, επιτρέποντας το γρήγορο και αποτελεσματικό μαγειρέμα μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων όπως κρέας, λαχανικά, πίτες και αρτοσκευάσματα. Οι επαγγελματικές ηλεκτρικές κουζίνες είναι δημοφιλείς σε εγκαταστάσεις όπως καφετέριες, εστιατόρια, και λοιπά καταστήματα μαζικής εστίασης, που χρειάζονται ποιοτικά αποτελέσματα με ταχύτητα και οικονομία.
Εδώ στο Omega One, εισάγουμε και παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικές κουζίνες εργοστασίων του εξωτερικού και εγγυόμαστε για όλα τα προϊόντα μας, ότι οι αποδόσεις τους είναι απόλυτα αξιόπιστες και οι υψηλότερες δυνατές, κατασκευασμένες κατά τα διεθνή πρότυπα με πιστοποιήσεις CE για την ασφάλεια και υγιεινή.
Έχουμε κατ΄εξοχήν μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και στην κατασκευή της επαγγελματικής κουζίνας, Δίνουμε λύσεις για κάθε χώρο!!!
Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα από ανοξείδωτες κατασκευές και συσκευές αερίου, ηλεκτρικές, και καρβούνου. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιοτητά μας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, με ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες σας.

Σύγκριση ▼

 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2019. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®