Αερίου και Ηλεκτρικοί Φούρνοι MODULAR Μαγειρικής - Αρτοποιϊας - Ζαχαροπλαστικής

Αερίου και Ηλεκτρικοί Φούρνοι MODULAR Μαγειρικής - Αρτοποιϊας - Ζαχαροπλαστικής

Ηλεκτρομηχανικοί και Ψηφιακοί Φούρνοι Aρτοποιϊας - Ζαχαροπλαστικής
Ηλεκτρομηχανικοί και Ψηφιακοί Φούρνοι Μαγειρικής
 
Οι λειτουργικοί ηλεκτρικοί φούρνοι Μαγειρικής Aρτοποιϊας και Ζαχαροπλαστικής είναι η ιδανική λύση για μεγάλα και μικρά εστιατόρια, Αρτοποιϊα, Ζαχαροπλαστεία, Αναψυκτήρια και λοιπά καταστήματα τροφοδοσίας που θέλουν να προσφέρουν ιδιαίτερα και κάθε είδους πιάτα, και εγγυώνται υψηλή απόδοση και εύκολη λειτουργία.. Οι εκδόσεις αρτοποιίας και γαστρονομίας είναι διαθέσιμες με ηλεκτρομηχανικά ή ψηφιακά πάνελ ελέγχου. Η σειρά ποικίλλει από 4 σχάρες φούρνου GN 2/3 (ή 433x333mm) έως 10 σχάρες διαστ. 600x400 mm, με άνοιγμα πόρτας προς τα κάτω ή πλαϊνό άνοιγμα.
 
Εγγυόμαστε για όλα τα προϊόντα μας, ότι οι αποδόσεις τους είναι απόλυτα αξιόπιστες και οι υψηλότερες δυνατές, κατασκευασμένες κατά τα διεθνή πρότυπα με πιστοποιήσεις CE για την ασφάλεια και υγιεινή.
Είμαστε υπερήφανοι για την ποιοτητά μας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, με ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες σας.

Επιλέξτε υποκατηγορία

Σύγκριση ▼

 
 
 

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
OmegaOne © 2018. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®